Supplementen

Multivitamine

Een goede basis voor iedere dag.

Multivitamine

Een goede basis voor iedere dag. Dag en nacht(avond) formule. Gebruik mijn kortingscode DOW10 voor 10% korting!

Vitamine D & K2

De zonnevitamine. In Nederland schijnt de zon te weinig om ons te voorzien van vitamine D voor het hele jaar. Goed voor immuunsysteem, vermoeidheid of gemoedstoestand, hart en bloedvaten. Gebruik mijn kortingscode DOW10 voor 10% korting!

Magnesium Complex

Alle invloeden van buitenaf heeft als gevolg dat ons interne magnesium potje dagelijks geleegd wordt. Magnesium draagt bij aan ontspanning, spierfunctie, spierherstel en botten, beter en dieper slapen, energiestofwisseling, hart en bloedvaten. Gebruik mijn kortingscode DOW10 voor 10% korting!

Visolie

Omega 3 olie krijgen we onvoldoende binnen, maar we hebben het wel hard nodig. Ook voldoende vis eten, zorgt er niet voor dat je het omega 3 niveau in je lichaam naar het juiste peil krijgt. Dit is een zuivere omega 3, zonder vieze nasmaak. Het is noodzakelijk om je cel goed te laten functioneren, heeft invloed op de ontstekingsreactie en is goed voor hart en bloedvaten. Je lichaam heeft dit iedere dag nodig. Gebruik mijn kortingscode orthowereld voor 20% korting!

Visolie voor kinderen

Ook kinderen krijgen te weinig omega 3 binnen. Uit onderzoek blijkt dat kinderen die voldoende omega 3 binnenkrijgen, zich beter kunnen concentreren, rustiger zijn en minder vaak ziek worden. Deze omega 3 bevat ook teunisbloemolie, wat ontstekingsremmend werkt op slijmvliezen. Iets waar kinderen vaak last van hebben. Gebruik mijn kortingscode orthowereld voor 20% korting!

Mineralen Complex

Je mineralenbalans, ook wel je electrolytenbalans genoemd, zijn eigenlijk de sleuteltjes in je lichaam die ervoor zorgen dat de zuurstof, waterstof, koolstof en stikstof in balans zijn. Vitamines, enzymen, proteïnen, antioxidanten, spoorelementen en vetzuren worden beter opgenomen door de functie van mineralen. Veelvuldig gebruikt bij klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, ontgifting, sporters of bij griep. Gebruik mijn kortingscode DOW10 voor 10% korting!

Gebufferde vitamine C

Vitamine C is een van de krachtigste antioxidanten. Het zorgt ervoor dat vrije radicalen je cellen uit worden gestuurd en daardoor zorgen voor optimalisatie van je gezondheid. Goed voor immuunsysteem, vermoeidheid en stress. Door gebruik van duivenpitolie(OPC) is dit zeer aan raden bij hooikoorts. Gebruik mijn kortingscode DOW10 voor 10% korting!