Het aanbod

In de online en live praktijk behandel ik iedereen die rondloopt met uiteenlopende klachten en onderwerpen. PCOS, PMS, hormoon-gerelateerde klachten, huidklachten, burn-out, algehele malaise, vermoeidheid, hoofdpijn, overgewicht, zwangerschapswens, slaapproblemen en buikklachten.

Ik werk met een therapeutisch traject of kies voor een pakket die jou antwoorden geeft!

Selfcare

Focus

Independence

Veelal klachten die te maken hebben met (mineraal- of vitamine-) tekorten in je lichaam, onbalans in hormonen, een hectisch en stressvol leven, verkeerde voeding, intoleranties of allergieën, antibiotica of medicijn gebruik, de pil, verstoorde darmflora, onbalans in vetzuren, erfelijke factoren of te weinig beweging.

Doormiddel van gesprekken, lab-onderzoeken die meer kennis geven over je lichaam en mijn kennis en ervaring, maken ik samen met jou een plan om ervoor te zorgen dat jij weer goed in je vel komt te zitten.

Het therapeutisch traject of pakket

De orthomoleculaire begeleiding

01

Kennismaking

20 minuten

Allereerst hebben we een kennismaking van 20 min online. De kennismaking is vrijblijvend en gratis. Ontdek wat orthomoleculaire therapie voor jou kan betekenen.

02

Intake gesprek

Op basis van het ingevulde intake-formulier, voedingsdagboek en medische gegevens gaan we samen uitgebreid en dieper in op al klachten en vragen. Ga uit van een gesprek van een uur. 

04

Advies gesprek 

onderzoeks-uitslagen, voedings-, suppletie, en -leefstijl advies op maat

Tijdens dit gesprek bespreken we de uitslagen van het onderzoek. Wat zijn we te weten gekomen?

Op basis van je klachten en uitslag van het onderzoek krijg je advies welke voeding en waarom, suppletie om tekorten te verbeteren, en levensstijl advies.

Tijdens het therapeutisch traject maken een plan van aanpak gericht op de eerstvolgende maanden. 

03

Onderzoeken

Therapeutisch traject 

Of 

Gekozen pakket

In het therapeutisch traject zal ik je adviseren welke onderzoeken er nodig zijn om tot een goed behandelplan te komen. Deze voeren we uit en ik krijg alle uitslagen.

In een gekozen pakket gaan we de onderzoeken uitvoeren die in je pakket zitten.

05

 1x per maand voortgangs- gesprek 

of check-in 

Een therapeutisch traject duurt gemiddeld 6 maanden tot een jaar. Daarin zien we elkaar iedere maand en neem ik je aan de hand mee.

Als je hebt gekozen voor een pakket, plannen we een korte check-in, hoe gaat het met je en heb je ruimte voor al je vragen.

Werk met mij aan jouw gezondheid

Klachten zijn niet van de ene op andere dag verdwenen. Gun jezelf tijd!

Het lichaam heeft even tijd nodig om zich aan te passen aan de nieuwe wending. Het kost een paar weken tot maanden om verbeteringen te ervaren. Geef jezelf die tijd. Het is een prachtig leerzaam traject die je zo veel waarde gaat geven in je leven. 

 

Het orthomoleculaire traject duurt minimaal 6 maanden, waarin ik je stap voor stap meeneem om een mooi doel te bereiken. 

Als je kiest voor een pakket werk je gemiddeld 2 maanden met mij en ga je daarna zelf verder. 

Doel is een hele fijne gezondheid voor iedereen!

Kies voor een klachtenvrij leven en plan hier een kennismaking in!