Hi!

Mijn naam is Eveline Hoes, getrouwd en moeder van 3 kids. Ik run een midden en klein bedrijf genaamd ‘thuis’ en ik ben orthomoleculair therapeut, waarin ik de meest krachtigste en leukste vrouwen behandel.

Ik ben sinds jongs af aan geïnteresseerd in een gezonde levensstijl en koken. Ik zorg graag voor de mensen om mij heen en van al mijn interesses heb mijn werk gemaakt.

Naast orthomoleculair therapeut ben ik afgestudeerd pedagoog en heb ik altijd mensen gecoacht op allerlei gebieden. Van jong tot oud. Het gesprek aangaan, zorgen dat je op het juiste pad komt (en blijft) en je bewust maken van je eigen krachten, is waar ik voor sta!

Ik heb verschillende opleidingen en scholingen afgerond, zoals oa. Orthomoleculaire Epigenetisch Therapie, medische basiskennis, EMB onderzoek, darmonderzoek, intermittent fasting, hormonen (en voeding), voeding bij kanker via de Traditionele Chinese geneeskunde. Met al die kennis en ervaring ben ik heel trots dat ik zoveel vrouwen om mij heen verder kan helpen.

Ik werk met een hele scala aan onderzoeken, denk aan darmonderzoeken, mineralenbeeld, vetzuurprofiel, orgaanonderzoeken, hormoonprofielen via verschillende laboratoria in binnen- en buitenland om te zorgen voor een goed beeld van de gezondheidstoestand van jou lichaam. Zo kan ik een optimaal behandelplan maken waarmee jij enorme stappen kan maken.

Alkmaar

Alkmaar

Geboren en getogen Alkmaarse, dat ben ik. Bijna mijn hele leven woon ik al in het heerlijke kaasmarkt-stadje. In mijn jeugd draaide het vooral om sporten, school en vriendinnen. Ook ging ik op jonge leeftijd al in de keuken aan de slag. Van kookboek tot Masterchef. Ik ging het allemaal maken, inclusief de enorme bende in de keuken(tot frustratie van mijn ouders). Maar het resultaat was altijd heerlijk. 

Toen ik ging studeren ruilde ik Alkmaar in voor Amsterdam. Als student woonde ik eerst alleen, toen met man en na verloop van tijd ook met onze dochter. We zijn verhuisd naar São Paulo, Brazilië, omdat mijn man daar een baan kreeg. Wat een bijzonder leerproces is dat! Hoe maak je van een andere plek op de wereld je thuis? We kregen daar ons tweede kindje, een zoon. Onze meest blonde Braziliaan.

PCOS, PMS, hormoon-gerelateerde klachten, huidklachten, burn-out, algehele malaise, vermoeidheid, hoofdpijn, overgewicht, zwangerschapswens, slaapproblemen en buikklachten.

Terug in Nederland werd niet veel later ons derde kindje geboren. De grappenmaker van de familie. De eerste jaren in Nederland waren pittig. Een druk leven, weinig slaap, alle ballen hoog willen houden en ook nog voor iedereen willen zorgen. Dat ging hem even niet worden. Ik had continue hoofdpijn en kreeg depressie klachten. Mijn lichaam en geest werkten niet meer samen. 

Dat was ook het leermoment dat er zaken anders ingericht moesten worden in mijn leven. Ik ben er veel over gaan lezen en heb allerlei onderzoeken laten doen. Ik had flinke tekorten (voedingsbodem van een depressie) en ben daar aan gaan werken, naast voeding, rust, meditatie en zoveel mogelijk hulp vragen. In die tijd heeft wandelen me ook veel geholpen. Deze kilometers hebben aangevoeld als meditatief, verhelderend en brachten me verder in het proces van zingeving en verdieping zoeken in mijn leven. En dat doet het nog steeds!

Voeding

Ik besloot het maximale uit mijn leven te halen. Mezelf (kunnen) zijn. Helemaal ontwikkelen op mijn eigen manier. Mijn eigen keuzes maken. Voor mij is dat optimaliseren van mijn eigen gezondheid. Met alle inzichten die ik had gekregen, wilde ik ook andere vrouwen helpen. Ik heb nieuwe studies afgerond, ik ben de orthomoleculaire praktijk begonnen en help zo vrouwen met allerlei klachten verder naar een gezond en (h)eerlijk leven. Want ‘gewoon’ gezond zijn is geen cliché, het is the real deal.

Gezondheid ís het rijkdom.

Pas als je ziek bent of klachten hebt, ga je ervaren hoe belangrijk gezondheid is. En dat wil je toch voor zijn?

Ik wil hier andere vrouwen mee inspireren en vooral uitnodigen om ook die keuze te maken.

Stel jezelf en jouw gezondheid voorop, kies je eigen pad en laat je niet meer verleiden tot ongezonde keuzes. Zorg ervoor dat je gezondheid optimaal is, laat je gezondheidsklachten zo veel mogelijk achter je en leef een (h)eerlijk leven vol energie.

Orthomoleculair therapeut

Voel je vrij om meer informatie te vragen en maak een gratis en vrijblijvende afspraak!